FAQ

Waar kan ik Kortho software en drivers downloaden?

Labeldesign Software

Network Drivers

Firmware

Third party tools

Moet ik betalen voor Kortho software?

Nee, al onze digitaal aangestuurde printers (Thermo en Hi-Res Inkjet) zijn standaard voorzien van zowel gratis label design (QiCDraw of KIGS) software als een Windows netwerk driver. Alleen bij het invullen van codeer of aansturingswensen op maat gebruiken wij Nicelabel. Hiervoor geldt een éénmalige licentieprijs.

Waar kan ik de VIB/SDS veiligheidsbladen vinden?

Leibinger Kleinkarakter inkjet

Kortho Graphicjet Hi-Res Inkjet

EBS Handjets

Kortho Rollcoder & Sjabloneren

 

Zijn SDS veiligheidsbladen ook verplicht voor lint?

Nee, de kleurdragers op linten zijn in vaste vorm en worden niet als gevaarlijk beschouwd. Het gaat dan ook vaak om wax, resin of wax/resin. In tegenstelling tot inkten en solvent zijn voor linten (zowel TTO als hotprint) SDS veiligheidsbladen daarom niet verplicht.

Heb ik een ERP systeem nodig om mijn codeerproces te automatiseren?

Nee, U heeft geen ERP met specifieke labelfunctionaliteiten nodig om uw codeerproces te automatiseren. U kunt al onze apparatuur aansturen vanuit elk Windows systeem. Een PC/Laptop of zelfs een tablet met Windows is daarom genoeg om uw complete printerpark centraal aan te sturen.

Hoe word ik Kortho Reseller?

Als u geïnteresseerd bent in het re-sellen van Kortho apparatuur kunt u contact opnemen met verkoop@kortho.nl. Afhankelijk van onze huidige dekking in het door u te bedienen gebied zullen wij u graag informeren naar de mogelijkheden. Voor OEM of distributeurs gelden speciale tarieven.

Kan ik ook bij Kortho terecht voor andere apparatuur?

Ja. Kortho werkt samen met meerdere partners op het gebied van controleapparatuur, uitprijssystemen en producthandeling- en identificatie. Uiteraard is onze codeerapparatuur zowel qua hard- als software naadloos in deze machines te integreren.

Waar kan ik Kortho installatie videos vinden?

Op Kortho’s Vimeo kanaal zijn diverse “How to install videos” beschikbaar. Deze engelstalige videos geven stap voor stap weer hoe een printer te installeren op uw verpakkingslijn.

De volgende videos zijn op dit moment beschikbaar.